Tele2

Tele2 Sim Only

Op het nieuwste 4G netwerk van Nederland kan je internetten tot wel 150 Mb/s. Als je kiest voor een Tele2 Sim Only abonnement dan mag je altijd je abonnement aanpassen en zo vaak als je wilt. Bij Tele2 heb je geen buiten-de-bundel internetkosten, maar krijg je de optie om extra MB's bij te kopen. Zo sta je nooit voor verrassingen. Trek het internet helemaal leeg met een abonnement van Tele2.

Kies je contractduur

Kies je belbundel

Meer weten?

100 minuten

Belminuten zijn 1 maand geldig. De gesprekken worden per minuut verrekend, vanaf het moment dat de verbinding tot stand is gekomen. Buiten je belbundel betaal je € 0,25 per minuut of sms.

Onbeperkt

Nooit meer zorgen om je belbundel met een onbeperkte bundel. Op het gebruik zijn voorwaarden van toepassing: Fair Use Policy.

Kies je 4G databundel

Meer weten?

Tele2 streeft ernaar om je altijd de maximaal haalbare snelheid te bieden. De gemiddelde downloadsnelheid op 4G is ongeveer 40 Mb/s. Wil je via 3G internetten of zit je net op dat plekje waar geen 4G dekking is? Dan schakel je automatisch over op het 3G netwerk van T-Mobile met een snelheid van 14,4 Mb/s. Dit komt door de unieke samenwerking tussen Tele2 en T-Mobile, als klant merk je daar niets van.

Je krijgt op 80% verbruik van je internetbundel van Tele2 een sms. Je krijgt er ook één als je helemaal door je bundel bent. Je kunt dan niet meer internetten, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wil je toch blijven internetten? Bestel dan via sms of de MijnTele2 app eenmalig een extra bundel.

Kies je abonnement

Jouw bestellingaanpassen

Tele2 Sim Only
Sim Only
Nieuw Tele2 Sim Only voor 24 maanden
+ internet
+

Maandelijks

-
Verberg details
-
+ - MB internet
-
+ -
-

Eenmalig

-
Bekijk details
Direct leverbaar
Wijzig bestelling
bekijk de kassabon
-
per maand
-
eenmalig

Sim Only specificaties

Tele2

Als je kiest voor een abonnement met nieuwe telefoon kan je het abonnement 1x per maand downgraden. Je kan niet verder downgraden dan je originele bundel. De wijziging wordt in de eerstvolgende maand doorgevoerd. Wanneer je abonnement wil opwaarderen gaat deze wijziging meteen in. Dit zal worden verrekend naar hoeveel dagen van de maand je er gebruik van hebt gemaakt.

Kies je voor een Tele2 Sim Only abonnement dan mag je altijd je abonnement aanpassen en zo vaak als je wilt. Deze wijziging wordt in de eerstvolgende maand doorgevoerd. Wanneer je abonnement wil opwaarderen gaat deze wijziging meteen in. Dit zal worden verrekend naar hoeveel dagen van de maand je er gebruik van hebt gemaakt.

Bekijk hier alle tarieven voor Tele2 Mobiel.

Voor bellen, sms’en en internetten in, naar en vanuit het buitenland, en het gebruik van servicenummers gelden andere tarieven en voorwaarden. Deze kosten worden apart in rekening gebracht. Voor internetten buiten Nederland kan je kiezen voor een Internet Buitenland Bundel

Klik hier voor de buitenlandtarieven op jouw bestemming.

Wil je je telefoonnummer behouden? Dat kan, Tele2 regelt het gratis voor je! Je hoeft zelf geen contact op te nemen met je huidige provider, dat doet Tele2 voor je. Het maakt niet uit of je op dit moment een abonnement of een prepaid hebt.

Let op: je nummerbehoud aanvraag wordt in behandeling genomen nadat de bestelling is geleverd. Het behandelen van de aanvraag nummerbehoud duurt maximaal 10 werkdagen. De overstap naar het nieuwe abonnement gaat pas in vanaf het moment dat je huidige contract afloopt.

Je ontvangt van Tele2 een 3-in-1 simkaart. Dit is een normale, micro- en nano-simkaart in 1. Je drukt het simkaartformaat voor jouw telefoon eenvoudig uit de kaart.

Splinternieuw 4G-netwerk

Geen oude of 2G- of 3G-netwerken meer. Iedereen met een 4G-toestel kan gebruikmaken van de eindeloze mogelijkheden die het 4G-netwerk van Tele2 biedt.

Ben jij al klaar voor 4G?

Heb je een 3G-telefoon? Dat is jammer! Als je voor een abonnement van Tele2 kiest, ben je namelijk verplicht om deze dienst te gebruiken in combinatie met een 4G-toestel. Daarnaast dien je je toestel zo in te stellen dat je altijd gebruik van ons 4G-netwerk maakt. Alleen dan haal je het maximale uit ons netwerk en kunnen wij onze genadeloze lage prijzen blijven garanderen.

Check of je 4G-ready bent!

Weet je niet of je mobiel 4G-ready is? Doe dan de check. Staat je toestel er tussen? Dan ben jij er klaar voor! Staat je telefoon er niet tussen? Bekijk dan onze abonnementen met 4G-ready toestel!

Sim Only informatie

Alles over dit sim only abonnement

Op het nieuwste 4G netwerk van Nederland kan je internetten tot wel 150 Mb/s. Als je kiest voor een Tele2 Sim Only abonnement dan mag je altijd je abonnement aanpassen en zo vaak als je wilt. Bij Tele2 heb je geen buiten-de-bundel internetkosten, maar krijg je de optie om extra MB's bij te kopen. Zo sta je nooit voor verrassingen. Trek het internet helemaal leeg met een abonnement van Tele2.

Gebruikerservaringen

Wat vinden anderen van dit Sim Only abonnement?

Nog geen beoordelingen, heb je zelf ervaring? Laat het ons weten!

Schrijf zelf een review

Miky Klantenservice

Klantenservice

Heb je nog vragen over dit Sim Only abonnement? Bel of mail ons gerust!