Goed geregeld.

Sim Only deals

Alle Top Sim Only deals vind je bij Miky.nl. Van premium Sim Only deals tot de goedkoopste en meest populaire deals.

Je kiest een Sim Only wanneer je toestel nog prima werkt maar je abonnement aan vernieuwing toe is. Met de Sim Only Topdeals op Miky.nl heb je de beste aanbiedingen en op een rij.


De goedkoopste Sim Only Deals

Zoek je een abonnement dat niet te veel kost per maand? De goedkoopste Sim Only Deals vind je bij de aanbieders Youfone, Simpel, Ben en hollandsnieuwe. Youfone is een van de aanbieders die gebruik maken van het netwerk van KPN, deze prijsvechter is net als Simpel bekend van de vele prijsknallers, ga je voor echt goedkoop dan zijn deze twee providers wellicht iets voor jou.

Ook voordelig zijn de providers Ben en hollandsnieuwe, Ben is al jarenlang een van de aanbieders van voordelige Sim Only’s en telefoons in het middensegment. Bij Ben stel je zelf eenvoudig je bel- en databundel samen, deze is niet overdreven groot maar geeft je precies wat je wilt. Het aanbod van hollandsnieuwe is in deze zeflde categorie, met als groot verschil dat je bij hollandsnieuwe gebruik maakt van een totaalbundel, bellen, sms’en en internetten gaan uit dezelfde bundel.

Premium Sim Only Deals

Hoef jij niet per sé de goedkoopste deal maar ben je op zoek naar kwaliteit of een onbeperkte databundel, dan zijn Premim Sim Only Deals iets voor jou. De Premium Sim Only Deals vind je oa. bij merken als T-Mobile, Vodafone, Tele2 en uiteraard KPN. T-Mobile en Tele2 maken beiden gebruik van het 4+ netwerk van T-Mobile, momenteel het best geteste netwerk van Nederland. Beiden providers bieden een onbeperkt bundel voor haar klanten, voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt gebruik van data.

Naast de twee T’s hebben Vodafone en KPN ook een Premium aanbod in Sim Only deals. Je kunt bij deze twee tot 100GB data krijgen met een uiststekende service.

Populaire Sim Only Deals

De meest populaire Sim Only deals vind je momenteel bij Ben, hollandsnieuwe, Simyo en Lebara. Deze populaire deals vergelijk je gemakkelijk en vlug via de website van Miky.nl. Alle populaire Sim Only deals staan hier op een rij, je vergelijkt eenvoudig op prijs, netwerk en inhoud van de bundel.