Goed geregeld.
GSM

Acer Liquid M330

Als een van de eerste smartphones draait de Acer Liquid M330 op het nieuwste besturingssysteem van Microsoft: Windows 10. Daarnaast beschikt de Liquid M330 beschikt over prima specificaties. Zo heeft deze smartphone van Acer een 1 GHz quad core processor, zowel aan de voor- als achterkant een 5 megapixel camera en 1 GB werkgeheugen. Met de Acer Liquid M330 haal je een toestel met een prima prijs-kwaliteitverhouding in huis. lees verder

  • 4G internet
  • 2 x 5Mp camera
  • quad core processor
  • 8 GB opslagruimte
Bekijk alle specificaties

Jouw bestellingaanpassen

Acer Liquid M330 Zwart
Acer Liquid M330 Zwart
Informatie pagina
  • 4G internet
  • 2 x 5Mp camera
  • quad core processor
  • 8 GB opslagruimte
bekijk de kassabon
-
per maand
-
eenmalig

Telefoon Specificaties

Alles over de Acer Liquid M330

Als een van de eerste smartphones draait de Acer Liquid M330 op het nieuwste besturingssysteem van Microsoft: Windows 10. Daarnaast beschikt de Liquid M330 beschikt over prima specificaties. Zo heeft deze smartphone van Acer een 1 GHz quad core processor, zowel aan de voor- als achterkant een 5 megapixel camera en 1 GB werkgeheugen. Met de Acer Liquid M330 haal je een toestel met een prima prijs-kwaliteitverhouding in huis.

Meer weten?

Windows 10

De Acer Liquid M330 draait op het Windows 10 besturingssysteem. Op het startscherm vind je je een overzicht van jouw favoriete apps. De apps die je vaak gebruikt, open je dus met 1 druk met je vinger. Krijg je meldingen van je favoriete apps? Je ziet direct de belangrijkste notificaties op je startscherm. Zo ben je altijd op hoogte van belangrijk nieuws. Bovendien synchroniseer je je gegevens en documenten op je Windows 10 laptop of pc eenvoudig met je mobiele telefoon. Zo heb je altijd alle belangrijke documenten bij de hand.

Processor

Met de quad core processor levert de M330 grootse prestaties. Zware apps en grote spelletjes start je moeiteloos op. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je telefoon vastloopt: de processor zorgt ervoor dat apps soepel draaien.

Camera

Aan zowel de voor- als achterkant heeft de Liquid M330 een 5 megapixel camera. Hoewel een 5 megapixel camera voor een 'achtercamera' kwalitatief minder lijkt, is niets minder waar.

Als een van de eerste toestellen draait de Acer Liquid M330 op het nieuwste besturingssysteem van Microsoft: Windows 10. De M330 beschikt over degelijke video en audio specificaties. Met zowel een 5 megapixel camera aan de voorkant als de achterkant maak je prima foto’s. Al met al is een de Acer Liquid M330 een kwalitatief goed budget smartphone.

Net als Windows 10 voor de pc, vind je op de Acer Liquid M330 een overzicht van je favoriete apps. Het besturingssysteem dat speciaal is ingericht voor smartphonegebruik, is zeer gebruiksvriendelijk. Zo vind je net als bij Windows 10 voor de pc, een overzicht van je favoriete apps op het startscherm. Start direct je favoriete app op! Krijg je meldingen van je favoriete apps? Je ziet direct de belangrijkste notificaties op je startscherm. Zo ben je altijd op hoogte van belangrijk nieuws.

Voorheen was Acer voornamelijk bekend van haar laptops. De afgelopen jaren heeft Acer zich echter op andere fronten ook sterk ontwikkeld. Met name op het gebied van smartphones is Acer een belangrijke speler in de markt geworden. Met de kennis vanuit de laptopindustrie ontwikkelt Acer tegenwoordig kwalitatief goede én betaalbare smartphones en tablets.

Belangrijkste kenmerken

Platform Windows 10
Afmetingen 13,6 x 6,6 x 0,9 cm
Beeldscherm 4,5 Inch
Netwerken 3G, 4G
Camera achter 5 MP
Camera voor 5 MP
Spreektijd tot 35 uur
Standby tijd tot 480 uur
Alle specificaties

Toestel

Serie Liquid
Type M330
Platform Windows 10
Sim type Micro Sim

Verbindingen

Netwerken 3G, 4G
Connecties
  • 3,5mm jack
  • Micro-USB
NFC Ja

Hardware

Processor 1 GHz Quad core
Werkgeheugen 1 GB RAM
Opslag intern 8 GB
Opslag extra Micro SD tot 64 GB

Camera

Voorkant 5 MP
Achterkant 5 MP
Video resolutie 720 px
Autofocus Ja

Scherm

Diagonaal 4,5 Inch
Resolutie 480 x 854 px
Dichtheid ~218 ppi
Type IPS-LCD

Accu

Gesprekstijd tot 35 uur
Stand-by-tijd tot 480 uur
Capaciteit 2.000 mAh

Fysiek

Gewicht 142 gram
Lengte 13,6 cm
Breedte 6,6 cm
Diepte 0,9 cm

Gebruikerservaringen

Wat vinden anderen van deze telefoon?

Nog geen beoordelingen, heb je zelf ervaring? Laat het ons weten!

Schrijf zelf een review

Miky Klantenservice

Klantenservice

Heb je nog vragen over deze telefoon? Bel of mail ons gerust!