Goed geregeld.

Miky’s VR-bril

Zet je VR-bril in elkaar

…of zet je VR-bril in elkaar met ons stappenplan.

VR-apps

Zit je VR-bril in elkaar? Dan is het nu tijd om een VR-app op je smartphone te zetten en je telefoon in de bril te plaatsen. Ga op je telefoon naar miky.nl/vr/apps, daar hebben wij alvast de leukste apps voor je klaarstaan.

 

VR-ervaringen van bekenden en minder bekende mensen

Wat is virtual reality?

Ontdek de wereld van virtual reality (VR)

Virtual reality is op dit moment hot. Virtual reality (VR), letterlijk vertaald virtuele realiteit, is het nabootsen van de werkelijkheid via een computer. Met VR-technologie wordt een wereld gecreëerd waarin je, door op een natuurlijke manier te bewegen, de virtuele wereld kunt ontdekken. Draai je je hoofd naar links, dan verplaatst het beeld in de virtuele wereld ook naar links. Zo voelt het alsof jij je daadwerkelijk in die wereld bevindt.

VR voor jou

Voorheen was de VR-techniek niet toegankelijk voor iedereen. Dure ontwikkelingskosten, grote apparaten en het was alleen voor (grote) bedrijven weggelegd. De VR-techniek heeft echter een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Vandaag de dag ervaar je de virtuele wereld ‘gewoon’ met een bril. Zo zijn er tegenwoordig veel verschillende VR-brillen beschikbaar voor de ‘normale’ consument. Van zeer professioneel tot lekker eenvoudig; VR-brillen zijn er letterlijk in allerlei soorten en maten.

Gratis virtual reality bril