Apple iPhone 5s

Met de iPhone 5s heb je een voordelige Apple telefoon zonder dat je iets hoeft te missen van Apple's innovaties. Ontgrendel deze telefoon met de veelbesproken vingerafdrukscanner en ervaar het nieuwste iOS van Apple. Met deze iPhone 5s aanbieding heb je een krachtige design telefoon met 4G internet. lees verder

 • 4G internet
 • 4 inch scherm
 • 1,3 GHz processor
 • 16 GB geheugen
Bekijk alle specificaties

Sluit nu dit geweldige Vodafone abonnement af en profiteer:

 • Eerste drie maanden onbeperkt data in Nederland vanaf Smart
 • Altijd onbeperkt sms'en in Nederland
 • Gebruikt je data in de EU met Red en Black
 • Ziggo klanten dubbele data & vanaf Smart € 5/mnd korting
  Je komt in aanmerking wanneer je digitale TV en internet (minimaal 30Mbps) van Ziggo hebt.
Lets Go!

Met Abonnement van

Wil je een nieuw abonnement of je abonnement verlengen?

Kies je abonnement

Meer weten?

Internetten

Je surft op het 4G netwerk van Vodafone met een downloadsnelheid tot maximaal 300 Mbps en uploadsnelheid tot maximaal 50 Mbps.

Dataverbruik wordt afgerekend per 1 kB per sessie en de bundel is 1 maand geldig Als het datategoed voor 80% en 100% is verbruikt wordt een melding per sms verstuurd. Met de gratis service BloX Beperkt Internet voorkom je extra kosten. Deze BloX verlaagt je internetsnelheid, maar je kunt wel door blijven appen en internetten.

Buiten de databundel betaal je € 2,- per 200 MB. Met BloX Extra Data kan je tussentijds een extra internetbundel aanschaffen.

Bij Vodafone krijg je vanaf Smart de eerste drie maanden onbeperkt data in Nederland. Tussentijds word je op de hoogte gehouden van je verbruik zodat je na die eerste maanden weet of je goed zit met je abonnement.

Met een Red of Black abonnement kan je je data ook in andere EU landen gebruiken

Bellen en sms'en

Sms’en binnen Nederland is bij alle abonnementen gratis. Met een Red of Black abonnement sms je ook gratis in EU landen.

De belminuten zijn 1 maand geldig en worden afgerond op seconden. Buiten de bundel betaal je 25 eurocent per minuut. Met een Red of Black abonnement bel je onbeperkt in Nederland en de EU.

Let op! Je betaalt wel voor bellen vanuit Nederland naar andere EU nummers die niet Nederlands zijn. Als je kiest voor Vodafone Red bel je iedere maand 40 minuten zonder extra kosten van Nederland naar andere EU nummers (met uitzondering van Nederlands nummers).De minuten worden afgerekend per seconde en bedragen maximaal 92 cent per minuut, afhankelijk van het EU nummer dat je belt.

Kies je maandelijkse toestelbetaling

Je betaalt voor je telefoon:

Maandelijks

,-

Eenmalig

,-
Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
Totaal
kredietbedrag
Termijn-
bedrag
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
          0%
Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
Totaal
kredietbedrag
     
Termijn-
bedrag
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
    0%
Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
   
Totaal
kredietbedrag
Termijn-
bedrag
   
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
  0%

Jouw bestellingaanpassen

Apple iPhone 5s Grijs
Apple iPhone 5s Grijs
Nieuw Vodafone abonnement voor 24 maanden
+ internet
+

Maandelijks

-
Verberg details
Telefoon
-
-
+ - MB internet
+ -

Eenmalig

-
Bekijk details
Wijzig bestelling
bekijk de kassabon
-
per maand
-
eenmalig

Abonnement specificaties

Vodafone

Wijzigen van je abonnement is kosteloos mogelijk vanaf 3 maanden na aanvang of verlenging van het contract en maximaal één wijziging per maand.

Wijzigen abonnement naar een abonnement met een lager maandbedrag is onbeperkt toegestaan naar een abonnement met dezelfde abonnementsnaam dat op dat moment nog commercieel wordt aangeboden door Vodafone.

Tarieven per abonnement vind je onder de volgende links:

Vodafone Start abonnementen

Vodafone Smart abonnementen

Vodafone Red abonnementen

Vodafone Black abonnementen

In het buitenland kan je ook gebruikmaken van Vodafone BloX, waarmee je voor een eenmalig bedrag kan kiezen voor een bel- en/of internetbundel voor het buitenland.

Voor bellen, sms’en en internetten in, naar en vanuit het buitenland, en het gebruik van servicenummers gelden andere tarieven en voorwaarden.

Deze verschillen per Vodafone abonnement en zijn te vinden in de onderstaande tariefoverzichten:

Vodafone Start abonnementen

Vodafone Smart abonnementen

Vodafone Red abonnementen

Vodafone Black abonnementen

Met Vodafone Red of Black abonnementen bel en sms je onbeperkt binnen EU naar andere EU nummers. Ook inkomende gesprekken en sms’jes binnen de EU zijn zonder meerprijs. De databundel kun je ook binnen de EU gebruiken

Let op! Je betaalt wel voor bellen vanuit Nederland naar andere EU nummers die niet Nederlands zijn. Als je kiest voor Vodafone Red Essential, Red of Red Super bel je iedere maand respectievelijk 20, 40 of 60 minuten zonder extra kosten van Nederland naar andere EU nummers (met uitzondering van Nederlands nummers).De minuten worden afgerekend per seconde en bedragen maximaal 92 cent per minuut, afhankelijk van het EU nummer dat je belt. Met een Vodafone Black abonnement bel je wel geheel onbeperkt binnen de EU.

Wil je je telefoonnummer behouden? Dat kan, Vodafone regelt het gratis voor je! Je hoeft zelf geen contact op te nemen met je huidige provider, dat doet Vodafone voor je. Het maakt niet uit of je op dit moment een abonnement of een prepaid hebt.

Let op: je nummerbehoud aanvraag wordt in behandeling genomen nadat de bestelling is geleverd. Het behandelen van de aanvraag nummerbehoud duurt maximaal 10 werkdagen. De overstap naar het nieuwe abonnement gaat pas in vanaf het moment dat je huidige contract afloopt.

Je ontvangt van Vodafone een 3-in-1 simkaart. Dit is een normale, micro- en nano-simkaart in 1. Je drukt het simkaartformaat voor jouw telefoon eenvoudig uit de kaart.

Telefoon Specificaties

Alles over de Apple iPhone 5s

Met de iPhone 5s heb je een voordelige Apple telefoon zonder dat je iets hoeft te missen van Apple's innovaties. Ontgrendel deze telefoon met de veelbesproken vingerafdrukscanner en ervaar het nieuwste iOS van Apple. Met deze iPhone 5s aanbieding heb je een krachtige design telefoon met 4G internet.

Meer weten?

Design

De Apple iPhone 5s is uitgerust met een metalen behuizing waardoor haar kleuren beter naar voren komen. In tegenstelling tot veel plastic telefoons voelt de iPhone 5s comfortabel en solide in je hand.

Besturingssysteem

De iPhone 5S is voorzien van Apple’s besturingssysteem iOS 7. Met veel verbeterde functies en een overzichtelijk menu is de meerwaarde van de update gelijk zichtbaar. Een handige verbetering is de swype-beweging waarmee je met een eenvoudige beweging in het controlecentrum van de telefoon terecht komt. Tevens is Apple’s vertrouwde internetbrowser Safari in een nieuw jasje gestoken.

Camera

De camera van de iPhone 5s is op diverse punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De kwaliteit van de foto’s is aanzienlijk verbeterd en er zijn nieuwe camera-toepassingen zoals de burstmodus en de panoramafunctie. Met de burstmodus kun je tot wel 10 foto’s per seconde maken. Hierdoor leg je bewegende beelden beter vast dan ooit. De panoramafunctie zorgt er voor dat geen enkel uitzicht te groot is om vast te leggen. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid om een video op te nemen in slow-motion.

Belangrijkste kenmerken

Platform iOS
Afmetingen 12,3 x 5,86 x 0,76 cm
Beeldscherm 4 Inch
Netwerken 3G, 4G
Camera achter 8 MP
Camera voor 1.2 MP
Spreektijd tot 10 uur
Standby tijd tot 250 uur
Alle specificaties

Toestel

Serie iPhone
Type 5S
Platform iOS
Sim type Nano Sim

Verbindingen

Netwerken 3G, 4G
Connecties
 • 3,5mm jack
NFC Ja

Hardware

Chipset A7 chip, 1,3 GHz dual core (ARM v8-based)
Processor 1.3 GHz Dual core
Werkgeheugen 1 GB RAM
Opslag intern 16 GB
Opslag extra nee

Camera

Voorkant 1.2 MP
Achterkant 8 MP
Video resolutie 1920 x 1080 px
Autofocus Ja

Scherm

Diagonaal 4 Inch
Resolutie 640 x 1136 px
Dichtheid ~326 ppi
Type Retina Display

Accu

Gesprekstijd tot 10 uur
Stand-by-tijd tot 250 uur
Capaciteit 1.560 mAh

Fysiek

Gewicht 112 gram
Lengte 12,3 cm
Breedte 5,86 cm
Diepte 0,76 cm

Gebruikerservaringen

Wat vinden anderen van deze telefoon?

Nog geen beoordelingen, heb je zelf ervaring? Laat het ons weten!

Schrijf zelf een review

Miky Klantenservice

Klantenservice

Heb je nog vragen over deze telefoon? Bel of mail ons gerust!