Goed geregeld.

Xiaomi toegevoegd aan onze line up

Sinds een tijdje verkoopt Miky.nl de smartphones van de Xiaomi. Omdat er steeds meer vraag naar is, hebben we een aparte vergelijkingspagina gemaakt voor dit merk. Dit Chinese telecombedrijf bestormt sinds kort ook de Europese markt. In China ging de verkoop van deze Iphone-Killer al door het dak. Nu dus ook officieel in Nederland verkrijgbaar. Hier een overzicht: https://www.miky.nl/gsm/xiaomi/

Zeer betaalbare complete smartphones met strak design
Smartphones van Xiaomi kenmerken zich door het strakke design, en het feit dat werkelijk alles er op zit volgens de laatste technologische snufjes, alleen dan….. voor een veel lagere prijs dan de bekende merken. Het enige dat dat telefoons echt anders maakt dan de bekende merken is dus dat ze goedkoper zijn. En de naam natuurlijk, Xiaomi spreek je uit als ksie-jauw-mie. (gezondheid!)

Positieve reviews
Gebruikers zijn vooral enthousiast over de prijs/kwaliteitverhouding. De reviews zijn positief “Uitstekend toestel, met dezelfde specificaties als de bekende merken”, “Fijne smartphone, voor veel minder geld dan de dure merken, maar wel met de laatste technologieën”, ook de grote capaciteit van de batterij wordt goed gewaardeerd.

Iets voor jou?
De Xiaomi Mi A2 bijvoorbeeld, is zo’n voordelig toestel, met een groot scherm van 5,99 inch, wat gelijk staat aan bijna 13 centimeter, én van die dunne schermranden. Om te ontgrendelen gebruik je de vingerafdrukscanner. Dit toestel heeft een dubbele camera. De selfiecamera aan de voorkant heeft maar liefst 20 megapixels. Met de batterij kun je makkelijk de hele dag op stap en moet je toch bijladen, dat kan met de supersnelle laadfunctie. Kijk op https://www.miky.nl/gsm/xiaomi/voor een overzicht van deze nieuwe Chinezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *