Goed geregeld.

T-Mobile neemt Tele 2 over

Pas geleden werd bekend dat T-Mobile Tele 2 gaat overnemen. Tele2 en T-Mobile gaan op termijn verder onder de naam van T-Mobile. Samen zijn deze bedrijven straks goed voor een klantenbestand van 4,3 miljoen  abonnees en zo’n 2 miljard euro aan omzet. Klanten van Tele2 kunnen door de overname onder andere gebruik maken van het snelle 4G-netwerk van T-Mobile.

 

Een speler minder op de telecommarkt

Op dit moment zijn T-Mobile en Tele 2 respectievelijk nummer 3 en 4 op de Nederlandse telecommarkt. De grootste speler is KPN en op nummer 2 staat Vodafone in de lijst. Dat betekent dus dat er minder concurrentie komt, normaal gesproken stijgen de prijzen dan. Maar niets is minder waar, de twee bedrijven hebben elkaar nodig om de strijd aan te gaan met KPN en Vodafone. Dat zouden ze afzonderlijk niet vol kunnen houden tegen deze telecomgiganten. Zelf zeggen ze ‘door onze samenwerking is er meer te kiezen, tegen scherpe prijzen’.

Voorlopig verandert er nog niets voor Tele 2-klanten

Ben jij nu klant bij Tele 2, dan hoef je nog niet overhaast in actie te komen. Voorlopig blijven deze twee aanbieders naast elkaar bestaan. Tele 2 zegt al haar gemaakte afspraken met klanten gewoon na te komen.

 

Sterker nog, om jou als klant te behouden doen T-Mobile en Tele2 je juist prachtige beloftes. Die staan te lezen op www.tele2.nl/belofte. Zo komt er na de fusie:

# 5G in 2020

# Snelle glasvezelverbindingen

# dat het abonnement met onbeperkt mobiel internet nog minstens drie jaar voor 25 euro beschikbaar is

 

Heb jij nog vragen over de fusie. kijk dan op de veel gestelde vragen bij Tele  2 op www.tele2.nl/belofte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *