Goed geregeld.

Stereo Bluetooth® Headset SBH60

Alle Ben klanten ontvangen een gratis Sony SBH60 headset ter waarde van 79,95 euro na aanschaf van een Sony Xperia M4 Aqua. Heel handig, maar wat kan deze headset eigenlijk?

Muziek en gesprekken

Geniet onderweg van draadloos geluid. Het geluid is geweldig en de ervaring indrukwekkend. Als een gesprek binnenkomt, druk je één keer om het te beantwoorden. HD Voice biedt je uitstekende gesprekskwaliteit en achtergrondgeluiden worden geblokkeerd dankzij effectieve technologie voor ruisonderdrukking.

Veelzijdig

Je kunt SBH60 gebruiken met elke smartphone, tablet of muziekspeler. Hij wordt geleverd met een audiokabel van 3,5 mm als je verbinding wilt maken met een apparaat dat geen Bluetooth®-functionaliteit heeft. Geniet nog meer van muziek, films en games. Voer comfortabel lange gesprekken of videochat zo lang als je wilt. Je SBH60 aansluiten op je audio-apparaat is eenvoudig dankzij NFC. Voor apparaten zonder NFC-functionaliteit kun je de normale Bluetooth®-koppelingsmethode gebruiken.

Stijl

De Stereo Bluetooth® Headset SBH60 ziet er geweldig uit in combinatie met elke outfit. Hij is discreet en kan comfortabel lange tijd worden gedragen. De knoppen voor bellen en muziek op het linkerdeel zijn geplaatst voor maximaal gebruiksgemak. Je kunt in stijl communiceren en genieten van indrukwekkende audio-entertainment.

Aanbieding

Bestel de Sony Xperia M4 Aqua met een Ben abonnement en ontvang deze Sony headset gratis. De actie loop tot en met 31 maart 2016.

 

Enjoy excellent Sony wireless audio

Actieperiode: tot en met 31 maart 2016 en OP = OP

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *