Goed geregeld.

Nieuwe provider: Tele2

Sinds 2008 jaar maken wij topdeals in samenwerking met T-Mobile. Aanbiedingen van Ben hebben wij 2 jaar geleden toegevoegd. Vanaf vandaag kan je bij ons ook unieke aanbiedingen van Tele2 bestellen. Een nieuwe provider op Miky. Wat kan je van Tele2 verwachten? Wij geven hierbij alvast een paar antwoorden. Laat jouw vraag achter onder dit bericht en wij geven antwoord.

Wanneer wordt de Tele2 bestelling geleverd?

De bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd, tenzij anders vermeld.

Kan ik snel internetten met Tele2?

Het maakt niet uit welk abonnement je bij Tele2 hebt, je krijgt altijd de maximaal haalbare snelheid van het internet. Een aantal factoren bepalen jouw snelheid, zoals; de plek waar jij je bevindt, de telefoon welke je gebruikt en bijvoorbeeld hoe druk het is op het netwerk.

Kan ik mijn nummer meenemen?

Ja, dat kan! Wanneer jij een prepaid hebt, dan kan jij al binnen een paar dagen gebruikmaken van een abonnement. Wanneer je een abonnement hebt en jij wilt overstappen, dan kan dat vanaf 60 dagen voor het einde van jouw huidige contract. Geef wel altijd het goede telefoonnummer met bijbehorend simkaartnummer, de einddatum van jouw contract en provider op. Tele2 zorgt er dan voor dat jouw telefoonnummer netjes overgezet wordt.

Kan ik een bel- en internetlimiet instellen?

Je betaalt geen buiten-de-bundelkosten voor internet. Wanneer je 80% van jouw internetbundel hebt verbruikt krijg je een sms’je van Tele2. Dit gebeurt ook wanneer je 100% van de bundel hebt verbruikt. Je kan dan niet meer internetten, dus nooit onverwachte internetkosten. Je kunt wel altijd extra bundels bestellen. In het sms’je dat je ontvangt, wanneer jouw internetbundel op is, staan de tarieven en kan je deze ook meteen aanvragen. Tele2 geeft je 2 keuzes voor bellen en sms’en. Je kan kiezen voor 100 minuten/sms’jes of onbeperkt bellen en sms’en. Als je kiest voor 100 minuten/sms’jes kan je via de Mijn Tele2 app en je account op de website je verbruik in de gaten houden.

Heeft Tele2 een betrouwbaar netwerk?

Tele2 beschikt over het nieuwste 4G netwerk van Nederland met landelijke dekking. Hiermee kan je razendsnel internetten en Tele2 gaat dit netwerk ook steeds meer gebruiken voor telefoongesprekken. Het overgrote merendeel van de telefoongesprekken van Tele2 klanten gaan nu over het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Ook het 3G internet gaat over het T-Mobile netwerk. Klanten merken hier niets van en zien gewoon het Tele2 logo in beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *