Goed geregeld.

Nieuwe IPhones: geruchtenmachines draaien overuren in september

Net zo min als dat de Rijksbegroting geheim kan worden gehouden tot Prinsjesdag, de 3e dinsdag in september, kan ook Apple niet voorkomen dat er al van alles uitlekt over de nieuw verwachte IPhones op hun lanceringsevent op de 2e donderdag in september. De geruchtenmachines draaien dus overuren in september: nieuwe namen als IPhone XS of de Plus of Max, zijn ze duurder of juist goedkoper dan de IPhone X én zou er misschien ook een nieuwe Apple Watch verschijnen…….? Al die geruchten , dat is natuurlijk niet voor niets, want geruchten zorgen voor lekker veel aandacht. Dus zo toevallig is dat allemaal niet.

12 september ‘special event’ in het Apple hoofdkantoor
Het enige dat Apple officieel zelf naar buiten heeft gebracht is de uitnodiging aan de media voor het jaarlijkse ‘special event’ op 12 september 2018 in het spiksplinternieuwe Apple Park in Californië. In het twee uur durende event zal Apple, naar alle waarschijnlijkheid, de nieuwe Iphones presenteren. Ben je heel nieuwsgierig, dan kun je de lancering op 12 september vanaf 19.00 uur (Nederlandse tijd) volgen via de ‘livestream’ op de eventpagina van Apple.

Eén van de mensen die deze geruchten de wereld inbrengt is Ming-Chi Kuo. Deze Chinese topanalist wordt door deskundigen gezien als de beste Apple-analist op de wereld. Hij volgt alle ontwikkelingen van Apple op de voet, heeft zijn bronnen binnen het bedrijf, spreekt met diverse toeleveringsbedrijven en zijn informatieve Aziatische contacten en zit hij vrijwel altijd ‘spot on’ met zijn voorspellingen.

3 nieuwe modellen
Volgens de steeds sterker wordende geruchten komen er 3 nieuwe toestellen in 2018. Waar vorig jaar het revolutionaire model van de IPhone X werd gelanceerd. Is de verwachting dat deze toestellen van 2018 een doorontwikkeling van de IPhone X zijn. Ze zullen er dus sterk op lijken met de nodige verbeteringen. De naam die onder andere die genoemd wordt is de IPone XS, en zou te verkrijgen zijn in twee formaten, namelijk 5,8″ en 6,5″ met OLED-scherm, dat betekent niet alleen groter beeld, maar vooral ook nog scherper beeld, met van die mooie, diepe kleuren. Naar alle waarschijnlijkheid hebben deze versies weer betere specs voor de camera’s. En ook deze versies kun je ontgrendelen met Face-ID. Als alle geluiden kloppen, lijkt het een heel aantrekkelijk IPhone-jaar te worden. Hou de onze IPhone pagina in de gaten om de beste aanbiedingen te vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *