Goed geregeld.

Huawei VIP Service

Je smartphone is een kostbaar bezit en dat snappen wij maar al te goed. De Huawei’s zijn uitvoerig getest, voordat ze verkocht worden. Toch kan het zijn dat er onverhoopt iets mis is. Op zo’n moment vindt Huawei dat het je aan niets mag ontbreken. Daarom heeft Huawei voor jou de Huawei VIP Service. De Huawei VIP Service zijn extra privileges bovenop de standaard service. Je krijgt het gratis bij aankoop van elke Huawei Smartphone, als je jezelf binnen 30 dagen registreert.

3 jaar garantie

VIP ben je niet voor even. Je krijgt van Huawei een jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar fabrieksgarantie.

3 dagen repairservice

We herstellen je smartphone binnen 3 werkdagen. Als reparatie niet meer mogelijk is dan biedt Huawei je een ander gecertificeerd device aan, zodat je snel weer in de lucht bent. Op deze service heb je 3 jaar recht na registratie.

Gratis pick-up & return service

Als VIP hoef je niet terug naar de winkel met een defect. We halen je toestel gewoon bij je op en leveren het na de reparatie weer af. Zonder kosten en dat overal in de Benelux. Op deze service heb je 3 jaar recht na registratie.

Extra privileges voor de Huawei P9

Heb je binnen de eerste 3 maanden na aankoop een ongelukje met je P9 en breekt je scherm? Dan doet Huawei niet moeilijk en vervangt eenmaal gratis je scherm. Als je Huawei P9 hardware problemen vertoont in de eerste drie maanden na je aankoop (en het defect valt binnen de garantie), dan krijg je van ons eenmalig een nieuw toestel in plaats van reparatie.

Reparatie

Indien het defect binnen de garantievoorwaarden valt, is de service geheel kosteloos. Indien het defect niet onder de garantievoorwaarden valt, worden er onderzoekskosten in rekening gebracht. Je ontvangt dan een prijsopgave met de navolgende opties:

  • Reparatie van je Huawei tegen het in de prijsopgave genoemde bedrag.
  • Retourontvangst van het de gerepareerde Huawei tegen betaling van onderzoekskosten, deze liggen rond de 60 euro.
  • Kosteloos afstand doen de Huawei, zodat Huawei de telefoon milieuvriendelijk kan verwerken

Activeren: Registreer hier je Huawei Smartphone binnen 30 dagen na aankoop!

Voorwaarden: Klik hier voor alle voorwaarden

 

1 reactie op “Huawei VIP Service

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.