Goed geregeld.

Gratis Marshal Major II headphone bij een LG Stylus 2 DAB+

Bij aanschaf van een LG Stylus 2 DAB+ van T-Mobile ontvang je nu tijdelijk een gratis headphone. Dit is niet zomaar een koptelefoon, nee, dit is een Marshall Major II headphone ter waarde van maar liefst € 99,95! Ik hoor je al denken: ‘Dat klinkt als muziek in mijn oren!’. En dat is ook zo: Als je namelijk dit jaar nog een LG Stylus DAB+ aanschaft krijg je deze headphone helemaal gratis.

Wanneer je kiest voor de LG Stylus 2 DAB+ kan een echte headphone niet uitblijven. Met dit toestel kun je oneindig en kosteloos genieten van de unieke DAB+ digitale radio functie en daar hoort natuurlijk een goede headphone bij. De Marshall Major II headphone is dus ideaal te gebruiken in combinatie met de LG Stylus 2 DAB+.

Deze headphone ziet er niet alleen super stijlvol uit, hij is ook nog eens van topkwaliteit. De Marshall Major II is de opvolger van de zeer succesvolle Marshall Major. Marshall is een merk dat al bijna een eeuw lang eersteklas versterkers op de markt brengt en is dus gespecialiseerd op het gebied van geluid van het hoogste niveau. De Marshall Major II geeft een ongelooflijk zuiver geluid met een diepe bas en pure, heldere midden- en hoge tonen.

Naast looks en kwaliteit levert de headphone ook de nodige comfort. De heaphone heeft een pettige pasvorm en comfortabele oorkussens. Hiernaast heeft het een afstandsbediening en microfoon in de kabel waarmee je handsfree kunt opnemen en telefoongesprekken kunt voeren. Tot slot is de Marshall Major II headphone zeer handig voor onderweg. Zo is hij gemakkelijk volledig in te klappen en is de kabel eenvoudig los te koppelen.

Dit is niet de bluetooth Marshall Major II headphone, deze gratis headphone heeft gewoon een stevige draad.

Schaf dus nu een LG Stylus DAB+ aan en geniet dubbel!

 

Aanvragen: Vul het aanvraagformulier in op de website van LG

Periode: De actie loopt vanaf 15 augustus t/m 31 december 2016

Voorwaarden: Klik hier voor de voorwaarden

 

LG-Stylus-2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.