Goed geregeld.

Gratis JBL Go bij een T-Mobile Sim Only

Bestel een T-Mobile Basis Sim Only van Miky en ontvang gratis een JBL Go. Vanaf een belbundel van 200 minuten en een internetbundel van 750 MB krijg je de JBL Go helemaal gratis. Nadat je de simkaart van T-Mobile hebt ontvangen – of je verlenging is goedgekeurd – sturen wij de JBL Go naar jouw adres.

De JBL Go is een draadloze, draagbare speaker die je nu cadeau krijgt bij een Sim Only abonnement. Deze kleine grote vriend past makkelijk in je jas, tas of zelfs in je broekzak. Zo heb je je JBL Go altijd on the go. De afmetingen zijn: 6,8 cm x 8,3 cm x 3,1 cm. Via bluetooth kan de JBL Go muziek vanaf je telefoon of tablet streamen, maar hij kan ook aangesloten worden via een mini-jack.

Word je in de tussentijd gebeld? Dan stopt de muziek en kan je met een druk op de knop de telefoon aannemen. De muziek stopt en jij kan bellen: handsfree via de ingebouwde microfoon. De speakerphone onderdrukt echo en ruis zodat je een telefoongesprek makkelijk kunt voeren.

De batterij geeft je 5 uur muziekplezier. Daarna laad je hem makkelijk weer op en kan je er weer 5 uur tegenaan. Door zijn kleine afmetingen doet het geluid absoluut niet onder. Op drie meter afstand kun je 80Hz tot 20Hz halen. Zo komen ook de lage bastonen door. Met zijn mooie design heeft hij de Red Dot Award 2015 gewonnen!

Bij Miky krijg je hem in de sjieke kleur zwart cadeau in combinatie met een T-Mobile Basis Sim Only met minimaal 200 belminuten en 750 MB 4G internet. Kies je voor een verlenging dat ontvang je de speaker binnen een paar dagen thuis. Als een nieuw abonnement afsluit dan wordt eerste de simkaart geleverd, daarna ontvang je binnen een paar dagen de speaker kosteloos thuis.

Periode: 6 oktober tot en met 30 november

Voorwaarden: T-Mobile Basis Sim Only met minimaal 750 MB internet en 200 minuten bellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.