Goed geregeld.

De 3 meest gestelde vragen over Renewd

Sinds vorige maand bieden wij de Renewd iPhone 5c aan. Deze refurbished iPhone met 2 jaar garantie roept natuurlijk vragen op. Wij behandelen de 3 meest gestelde vragen hieronder.

Heeft de Renewd iPhone standaard een nieuwe batterij

Wanneer het toestel handmatig gecontroleerd wordt, wordt er onder andere goed gekeken naar de kwaliteit van de batterij. Als blijkt dat de accu capaciteit minder dan 94% is dan wordt deze vervangen door een hele nieuwe. Deze procenten worden bepaald aan de hand van de batterij cyclus. Deze cyclus bepaalt de levensduur van de batterij. Iedere keer dat je telefoon opgeladen wordt tot 100 % gaat de kwaliteit van de batterij ietsje achteruit. Het maakt daarbij niet uit of je je telefoon in één keer helemaal oplaad, of in bijvoorbeeld twee keer. Wanneer bij de controle blijkt dat de capaciteit van de batterij in de Renewd iPhone 5c hierdoor minder dan 94% is, wordt er een nieuwe originele Apple batterij geplaatst.

Is de telefoon simlockvrij?

Ja, alle telefoons die wij aanbieden zijn simlockvrij. Zo ook de Renewd iPhone 5c. Wanneer je dit zou willen is het gewoon mogelijk om een andere simkaart in het toestel te plaatsen. Dit maakt het mogelijk om het toestel door te geven aan bijvoorbeeld een vriend of familielid wanneer je na 2 jaar een nieuw toestel op Miky uitkiest bij de verlenging van je abonnement. Ook kan je al bellen met je huidige abonnement van een andere provider in de iPhone 5c, voordat de nummerbehoud-overstap naar T-Mobile rond is.

Zijn mijn gegevens zichtbaar in iemand anders zijn iCloud?

Doordat het toestel zorgvuldig én handmatig gecontroleerd wordt door Apple Premium Service Provider, zullen er geen gegevens van een eventuele vorige gebruiker achterblijven. De telefoon wordt geheel leeggehaald. Daarnaast zorgt de verbeterde versie van iOS (iOS 9.0), waar het toestel op draait, ervoor dat je gegevens tijdens het gebruik van de Renewd Apple iPhone 5c in veilige handen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *