Apple iPhone SE

De iPhone SE is de snelste 4" iPhone van dit moment. Deze iPhone combineert de snelheid van de iPhone 6s met de compactheid en het design van de iPhone 5s. Hiermee heeft Apple weer een nieuwe iPhone gemaakt die je met 1 hand kan bedienen. Met deze iPhone SE aanbieding kies je voor een snelle handzame iPhone. lees verder

  • 12 Mp camera
  • 4 inch scherm
  • 32 GB geheugen
  • Siri
Bekijk alle specificaties

Met Abonnement van

Stel je abonnement samen

Internetten

Meer weten?

Je MB’s zijn 1 maand geldig. Buiten de bundel betaal je € 0,10 per MB (zonder bundel is dit € 0,30 per MB.). Het gebruik van internet in Nederland wordt per etmaal vastgesteld en naar boven afgerond op 1 MB of een veelvoud van 1 MB

Is je internetbundel op en wil je tijdelijk extra MB’s ontvangen? Dat kan, met MB Extra. Je kan een MB Extra bundel vanaf 100 MB aanvragen. De extra MB’s zijn geldig tot je nieuwe maandbundel.

Internetten doe je bij Ben met 14,4 Mbps op het 3G netwerk van T-Mobile. Wil je sneller internetten? Kies voor een 4G bundel hieronder, bij de voordeelbundels. Heb je kozen voor een 4G telefoon dan is in sommige gevallen een 4G internetbundel verplicht om je optimaal te kunnen laten profiteren van de internetsnelheid van je nieuwe telefoon.

Bellen & SMS'en

Meer weten?

Je belminuten en sms’jes zijn 1 maand geldig. Gesprekken worden naar boven afgerond en berekend per hele minuut. Buiten de bundel betaal je € 0,31 per minuut of bericht.

Extra voordeelbundels

Meer weten?

1000 extra sms'jes

Je ontvangt 1000 sms’jes extra per maand. Gratis bij een internetbundel. Sms’jes worden eerst uit deze bundel verstuurd. Heb je de 1000 sms'jes verbruikt, dan worden sms'jes uit je bel- en sms-bundel verstuurd. Voor sms’jes buiten de bundel betaal je € 0,31 per bericht.

4G Internet

Met de Ben 4G-bundel maak je gebruik van het snelle en stabiele 4G-netwerk van T-Mobile. De maximale snelheid op dit netwerk is 75 Mbps. Zo geniet je altijd en overal van snel en stabiel internet.

Kies je maandelijkse toestelbetaling

Meer weten?

Je telefoon kan je direct in 1 keer betalen, of maandelijks een vast bedrag. Na afloop van je contract betaal je geen maandkosten meer voor je telefoon.

Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
Totaal
kredietbedrag
Termijn-
bedrag
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
          0%
Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
Totaal
kredietbedrag
     
Termijn-
bedrag
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
    0%
Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
   
Totaal
kredietbedrag
Termijn-
bedrag
   
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
  0%

Jouw bestellingaanpassen

Apple iPhone SE Grijs
Apple iPhone SE Grijs
Nieuw Ben abonnement voor 24 maanden
+ internet
+

Maandelijks

-
Verberg details
Telefoon
-
+ - MB internet
-
+ -
-
pakketkorting

Eenmalig

-
Bekijk details
Direct leverbaar
Wijzig bestelling
bekijk de kassabon
-
per maand
-
eenmalig

Abonnement specificaties

Belminuten, sms’jes en MB’s kan je niet meenemen naar de volgende maand. Je kan kosteloos maandelijks de samenstelling van je bundel wijzigen. Het totale maandbedrag moet minimaal gelijk blijven aan het bedrag waarop je je abonnement hebt afgesloten. Bekijk hier de Prijslijst voor abonnees van Ben.

Vanaf 13 juni 2017 kun je in de hele EU bellen en mobiel internetten vanuit je bundel, op dezelfde manier en tegen dezelfde kosten als je dat nu gewend bent binnen Nederland. Word je gebeld, dan is dit gratis. Als je internetbundel is verbruikt, dan kun je net als in Nederland een MB Extra aanschaffen, want je MB Extra werkt vanaf 13 juni ook in de hele EU. Ook kun je MB Pauze aan- of uitzetten. Hierdoor kun je zonder zorgen gebruik maken van je mobiele telefoon in de hele EU
Let op:

  • Zwitserland valt niet onder de EU. In Zwitserland blijf je een toeslag van 6ct per minuut / MB betalen en 2ct per sms als je een sms bundel hebt toegevoegd aan je abonnement.
  • Klanten met het oude "Internet Onbeperkt 2008" prijsplan hebben binnen de EU een limiet van 2500 MB per maand en betalen bij overschrijding 1ct per MB.

Voor bellen, sms’en en internetten in, naar en vanuit landen buiten de EU, en het gebruik van servicenummers gelden andere tarieven en voorwaarden. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

Je kunt in en naar het buitenland bellen en sms’en nadat je eerste 2 facturen van je nieuwe Ben abonnement betaald zijn. Tot die tijd kun je wel naar Nederlandse telefoonnummers bellen en sms’en. In het buitenland ben je wel gewoon bereikbaar voor inkomende gesprekken en ontvang je sms-berichten.

Klik hier voor de buitenlandtarieven op jouw bestemming.

Nieuw abonnement

Als nieuwe abonnee kan je niet altijd meteen in het buitenland bellen en internetten óf vanuit het buitenland bellen naar andere telefoonnummers dan Nederlandse en nummers van het land van waaruit je belt. Je krijgt volledige toegang tot de buitenlandse netwerken en bellen naar het buitenland vanuit Nederland, zodra je je eerste 2 facturen hebt betaald.

Als je niet wilt wachten kan je een voorschot overmaken naar Ben om deze blokkade op te heffen. Je kan het voorschotbedrag van € 125,- overmaken naar Ben: NL61COBA0733974775. Mail vervolgens het betaalbewijs naar betaalbewijs@ben.nl met als onderwerp ‘Voorschot buitenland’. Binnen 3 werkdagen is de blokkade dan verwijderd.

Wil je je telefoonnummer behouden? Dat kan, Ben regelt het gratis voor je! Je hoeft zelf geen contact op te nemen met je huidige provider, dat doet Ben voor je. Het maakt niet uit of je op dit moment een abonnement of een prepaid hebt, ook als je huidige nummer al een Ben nummer is.

Let op: je nummerbehoud aanvraag wordt in behandeling genomen nadat de bestelling is geleverd. Het behandelen van de aanvraag nummerbehoud duurt maximaal 10 werkdagen. De overstap naar het nieuwe abonnement gaat pas in vanaf het moment dat je huidige contract afloopt.

Je ontvangt van Ben een 3-in-1 simkaart. Dit is een normale, micro- en nano-simkaart in 1. Je drukt het simkaartformaat voor jouw telefoon eenvoudig uit de kaart.

Telefoon Specificaties

Alles over de Apple iPhone SE

De iPhone SE is de snelste 4" iPhone van dit moment. Deze iPhone combineert de snelheid van de iPhone 6s met de compactheid en het design van de iPhone 5s. Hiermee heeft Apple weer een nieuwe iPhone gemaakt die je met 1 hand kan bedienen. Met deze iPhone SE aanbieding kies je voor een snelle handzame iPhone.

Meer weten?

De letters SE staan voor Special Edition, het is zeker opmerkelijk om een eerder design te voorzien van snellere onderdelen. Deze iPhone levert de grafische prestaties van een spelcomputer, waardoor spelletjes en andere apps er geweldig uitzien. Deze telefoon is gemaakt voor topprestaties.

Design
Het design van de iPhone SE is hetzelfde als de iPhone 5s. De lichte, compacte telefoon is gemaakt van satijnachtig gestraald aluminium. De matte afgeschuinde randen en het logo in bijpassende kleur maken dit een waardig Apple ontwerp. De compactheid maakt het mogelijk om deze iPhone met 1 hand te kunnen bedienen. Dit de perfecte iPhone SE aanbieding.

Ontgrendelen met je vingerafdruk
Met Touch ID kun je iPhone SE veilig en makkelijk ontgrendelen. Je vingerafdruk is je ultieme wachtwoord  en altijd aanwezig.

Camera
Deze iPhone is uitgerust met een 12 megapixel camera, waarmee je foto's en video's kan maken in schitterende 4K kwaliteit. Met Live Photos van Apple maak je van iedere foto een korte video. Als je een foto neemt met de iPhone SE wordt er automatisch een video gemaakt van een paar seconden voor en na het maken van de foto. Op die manier heb je altijd een mooie foto en een korte video van de mooiste momenten.

Het Retina-display is niet alleen perfect om alles in detail te kunnen bekijken, het is ook de flitser van de FaceTime HD-camera. Retina Flash werkt met een speciale techniek, zodat het display een flits produceert die drie keer zo helder is als normaal. Zo maak je ook bij weinig licht of in het donker een selfie die voldoende belicht is. Daarbij zorgt de True Tone Flash ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe kleuren en huidtinten.

Apple iCloud bewaart elke foto en video die je maakt. Of het nu gaat om een foto van vorige week of van vorig jaar, je hebt ’m zo gevonden, waar je ook bent.

Je eigen assistent
Met Siri, je persoonlijke assistent op de iPhone SE, kun je met je stem berichten versturen, iets opzoeken op het web, de snelste route opvragen en nog veel meer. Je kunt Siri zelfs vragen om een bepaalde foto of video op te zoeken in je fotobibliotheek.

Belangrijkste kenmerken

Platform iOS
Afmetingen 12,3 x 5,8 x 0,7 cm
Beeldscherm 4 Inch
Netwerken 4G
Camera achter 12 MP
Camera voor 1.2 MP
Spreektijd tot 14 uur
Standby tijd tot 240 uur
Alle specificaties

Toestel

Platform iOS
Sim type Nano Sim

Verbindingen

Netwerken 4G
Connecties
  • 3,5mm jack
  • Lightning connector
NFC Nee

Hardware

Processor 1.84 GHz GHz Dual core
Werkgeheugen 2 GB RAM
Opslag intern 32 GB
Opslag extra nee

Camera

Voorkant 1.2 MP
Achterkant 12 MP
Video resolutie 3840 x 2160 px
Autofocus Ja

Scherm

Diagonaal 4 Inch
Resolutie 640 x 1136 px
Dichtheid 326 ppi
Type Retina Display

Accu

Gesprekstijd tot 14 uur
Stand-by-tijd tot 240 uur
Capaciteit 1624 mAh

Fysiek

Gewicht 113 gram
Lengte 12,3 cm
Breedte 5,8 cm
Diepte 0,7 cm

Extra

Handleiding bekijken

Gebruikerservaringen

Wat vinden anderen van deze telefoon?

Nog geen beoordelingen, heb je zelf ervaring? Laat het ons weten!

Schrijf zelf een review

Miky Klantenservice

Klantenservice

Heb je nog vragen over deze telefoon? Bel of mail ons gerust!