Goed geregeld.

Apple iPhone 5s

Met de iPhone 5s heb je een voordelige Apple telefoon zonder dat je iets hoeft te missen van Apple's innovaties. Ontgrendel deze telefoon met de veelbesproken vingerafdrukscanner en ervaar het nieuwste iOS van Apple. Met deze iPhone 5s aanbieding heb je een krachtige design telefoon met 4G internet. lees verder

  • 4G internet
  • 4 inch scherm
  • 1,3 GHz processor
  • 16 GB geheugen
Bekijk alle specificaties

Met Abonnement van

Stel je abonnement samen

Internetten

Meer weten?

Je MB’s zijn 1 maand geldig. Buiten de bundel betaal je € 0,10 per MB (zonder bundel is dit € 0,30 per MB.). Het gebruik van internet in Nederland wordt per etmaal vastgesteld en naar boven afgerond op 1 MB of een veelvoud van 1 MB

Is je internetbundel op en wil je tijdelijk extra MB’s ontvangen? Dat kan, met MB Extra. Je kan een MB Extra bundel vanaf 100 MB aanvragen. De extra MB’s zijn geldig tot je nieuwe maandbundel.

Internetten doe je bij Ben met 14,4 Mbps op het 3G netwerk van T-Mobile. Wil je sneller internetten? Kies voor een 4G bundel hieronder, bij de voordeelbundels. Heb je kozen voor een 4G telefoon dan is in sommige gevallen een 4G internetbundel verplicht om je optimaal te kunnen laten profiteren van de internetsnelheid van je nieuwe telefoon.

Bellen & SMS'en

Meer weten?

Je belminuten en sms’jes zijn 1 maand geldig. Gesprekken worden naar boven afgerond en berekend per hele minuut. Buiten de bundel betaal je € 0,31 per minuut of bericht.

Extra voordeelbundels

Meer weten?

1000 extra sms'jes

Je ontvangt 1000 sms’jes extra per maand. Gratis bij een internetbundel. Sms’jes worden eerst uit deze bundel verstuurd. Heb je de 1000 sms'jes verbruikt, dan worden sms'jes uit je bel- en sms-bundel verstuurd. Voor sms’jes buiten de bundel betaal je € 0,31 per bericht.

4G Internet

Met de Ben 4G-bundel maak je gebruik van het snelle en stabiele 4G-netwerk van T-Mobile. De maximale snelheid op dit netwerk is 75 Mbps. Zo geniet je altijd en overal van snel en stabiel internet.

Kies je maandelijkse toestelbetaling

Meer weten?

Je telefoon kan je direct in 1 keer betalen, of maandelijks een vast bedrag. Na afloop van je contract betaal je geen maandkosten meer voor je telefoon.

Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
Totaal
kredietbedrag
Termijn-
bedrag
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
          0%
Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
Totaal
kredietbedrag
     
Termijn-
bedrag
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
    0%
Totale
toestelkosten
Eenmalige
betaling
   
Totaal
kredietbedrag
Termijn-
bedrag
   
Duur
overeenkomst
Debetrentevoet/
JKP
  0%

Jouw bestellingaanpassen

Apple iPhone 5s Grijs
Apple iPhone 5s Grijs
Nieuw Ben abonnement voor 24 maanden
+ internet
+

Maandelijks

-
Verberg details
Telefoon
-
+ - MB internet
-
+ -
-
pakketkorting

Eenmalig

-
Bekijk details
Direct leverbaar
Wijzig bestelling
bekijk de kassabon
-
per maand
-
eenmalig

Abonnement specificaties

Belminuten, sms’jes en MB’s kan je niet meenemen naar de volgende maand. Je kan kosteloos maandelijks de samenstelling van je bundel wijzigen. Het totale maandbedrag moet minimaal gelijk blijven aan het bedrag waarop je je abonnement hebt afgesloten. Bekijk hier de Prijslijst voor abonnees van Ben.

Voor bellen, sms’en en internetten in, naar en vanuit het buitenland, en het gebruik van servicenummers gelden andere tarieven en voorwaarden. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

Je kunt in en naar het buitenland bellen en sms’en nadat je eerste 2 facturen van je nieuwe Ben abonnement betaald zijn. Tot die tijd kun je wel naar Nederlandse telefoonnummers bellen en sms’en. In het buitenland ben je wel gewoon bereikbaar voor inkomende gesprekken en ontvang je sms-berichten.

Klik hier voor de buitenlandtarieven op jouw bestemming.

Nieuw abonnement

Als nieuwe abonnee kan je niet altijd meteen in het buitenland bellen en internetten óf vanuit het buitenland bellen naar andere telefoonnummers dan Nederlandse en nummers van het land van waaruit je belt. Je krijgt volledige toegang tot de buitenlandse netwerken en bellen naar het buitenland vanuit Nederland, zodra je je eerste 2 facturen hebt betaald.

Als je niet wilt wachten kan je een voorschot overmaken naar Ben om deze blokkade op te heffen. Je kan het voorschotbedrag van € 125,- overmaken naar Ben: NL61COBA0733974775. Mail vervolgens het betaalbewijs naar betaalbewijs@ben.nl met als onderwerp ‘Voorschot buitenland’. Binnen 3 werkdagen is de blokkade dan verwijderd.

Wil je je telefoonnummer behouden? Dat kan, Ben regelt het gratis voor je! Je hoeft zelf geen contact op te nemen met je huidige provider, dat doet Ben voor je. Het maakt niet uit of je op dit moment een abonnement of een prepaid hebt, ook als je huidige nummer al een Ben nummer is.

Let op: je nummerbehoud aanvraag wordt in behandeling genomen nadat de bestelling is geleverd. Het behandelen van de aanvraag nummerbehoud duurt maximaal 10 werkdagen. De overstap naar het nieuwe abonnement gaat pas in vanaf het moment dat je huidige contract afloopt.

Je ontvangt van Ben een 3-in-1 simkaart. Dit is een normale, micro- en nano-simkaart in 1. Je drukt het simkaartformaat voor jouw telefoon eenvoudig uit de kaart.

Telefoon Specificaties

Alles over de Apple iPhone 5s

Met de iPhone 5s heb je een voordelige Apple telefoon zonder dat je iets hoeft te missen van Apple's innovaties. Ontgrendel deze telefoon met de veelbesproken vingerafdrukscanner en ervaar het nieuwste iOS van Apple. Met deze iPhone 5s aanbieding heb je een krachtige design telefoon met 4G internet.

Meer weten?

Design

De Apple iPhone 5s is uitgerust met een metalen behuizing waardoor haar kleuren beter naar voren komen. In tegenstelling tot veel plastic telefoons voelt de iPhone 5s comfortabel en solide in je hand.

Besturingssysteem

De iPhone 5S is voorzien van Apple’s besturingssysteem iOS 7. Met veel verbeterde functies en een overzichtelijk menu is de meerwaarde van de update gelijk zichtbaar. Een handige verbetering is de swype-beweging waarmee je met een eenvoudige beweging in het controlecentrum van de telefoon terecht komt. Tevens is Apple’s vertrouwde internetbrowser Safari in een nieuw jasje gestoken.

Camera

De camera van de iPhone 5s is op diverse punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De kwaliteit van de foto’s is aanzienlijk verbeterd en er zijn nieuwe camera-toepassingen zoals de burstmodus en de panoramafunctie. Met de burstmodus kun je tot wel 10 foto’s per seconde maken. Hierdoor leg je bewegende beelden beter vast dan ooit. De panoramafunctie zorgt er voor dat geen enkel uitzicht te groot is om vast te leggen. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid om een video op te nemen in slow-motion.

Belangrijkste kenmerken

Platform iOS
Afmetingen 12,3 x 5,86 x 0,76 cm
Beeldscherm 4 Inch
Netwerken 3G, 4G
Camera achter 8 MP
Camera voor 1.2 MP
Spreektijd tot 10 uur
Standby tijd tot 250 uur
Alle specificaties

Toestel

Serie iPhone
Type 5S
Platform iOS
Sim type Nano Sim

Verbindingen

Netwerken 3G, 4G
Connecties
  • 3,5mm jack
NFC Ja

Hardware

Chipset A7 chip, 1,3 GHz dual core (ARM v8-based)
Processor 1.3 GHz Dual core
Werkgeheugen 1 GB RAM
Opslag intern 16 GB
Opslag extra nee

Camera

Voorkant 1.2 MP
Achterkant 8 MP
Video resolutie 1920 x 1080 px
Autofocus Ja

Scherm

Diagonaal 4 Inch
Resolutie 640 x 1136 px
Dichtheid ~326 ppi
Type Retina Display

Accu

Gesprekstijd tot 10 uur
Stand-by-tijd tot 250 uur
Capaciteit 1.560 mAh

Fysiek

Gewicht 112 gram
Lengte 12,3 cm
Breedte 5,86 cm
Diepte 0,76 cm

Gebruikerservaringen

Wat vinden anderen van deze telefoon?

Nog geen beoordelingen, heb je zelf ervaring? Laat het ons weten!

Schrijf zelf een review

<
Miky Klantenservice

Klantenservice

Heb je nog vragen over deze telefoon? Bel of mail ons gerust!