in samenwerking met E.ON energie

Gratis Samsung Tablet bij energie

3 jaar prijsvaste energie

Met 3 jaar prijsvaste energie van E.ON ben je over een lange periode verzekerd tegen prijsdalingen. Stap nu over en ontvang gratis de Samsung Galaxy Tab3 Lite.

€109,- gemiddeld maandbedrag
groene stroom

100% groene stroom

overstappen energie

Gratis overstappen

Goedkope stroom en gas

1 jaar prijsvaste energie

Ga voor 1 jaar vaste energie van E.ON en profiteer van een superscherp tarief.

€99,- gemiddeld maandbedrag
Energie met cv-onderhoud

bij 2 jaar prijsvaste energie

Kies voor een gratis cv-onderhoudsbeurt bij een 2 jarig energiecontract van E.ON. Hiermee zet je je energietarieven vast voor een middellange periode.

€114,- gemiddeld maandbedrag

Tevredenheid

Klanten beoordelen ons met een 8,8

en we gaan voor een 10!


Silvia uit Sittard:

Goede service. Begrip voor de client en verder gewoon een op en top dienstverlening. lees meer

Zo gemakkelijk is overstappen


energie afsluitenAanmelding

energiecontractBedenktijd

meterstanden doorgevenMeterstanden

energieStart levering

energie met cadeauCadeau

Gratis Samsung tablet

Wanneer je kiest voor 3 jaar stroom en gas krijg je een gratis Samsung Galaxy Tab3 Lite ter waarde van €159,-. De Samsung Galaxy Tab3 maakt het wel erg makkelijk om foto’s en video’s te bekijken op het schitterende scherm. Herleef je mooiste momenten in de meest levendige kleuren. De Galaxy Tab3 is gevuld met allerlei features. Relax, communiceer met vrienden en familie en geniet van entertainment. Geniet van de Galaxy ervaring op de Galaxy Tab3 Lite. Gratis tablet bij energie

Gratis onderhoud van je cv-ketel

Uniek in Nederland: gratis onderhoud van je cv-ketel bij een energiecontract. Daarnaast staat er tijdens je 2 jarig contract 24/7 een storingsdienst voor je klaar. Bekijk de aanbieding: Onderhoud van je cv-ketel.

Goedkope stroom en gas

Bij Miky krijg je nu wel heel goedkope stroom en gas. Vergelijk onze tarieven met anderen en laat je overtuigen: Goedkope stroom en gas.

E.ON aanbieding

Voor 2014 en vanaf 2015 biedt Miky verschillende E.ON aanbiedingen aan. Stuk voor stuk voordelig en bijna allemaal met een cadeau.


Onderstaande aanbiedingen zijn verlopen en helaas niet meer bestelbaar

Energiecollectief

Het principe achter een energiecollectief is dat er gezamenlijk energie wordt ingekocht met als doel om zo goedkoop mogelijk energie in te kopen. Een energiecollectief komt van oorsprong tot stand door middel van een energieveiling. Verschillende energieleveranciers bieden tegen elkaar op om zo goedkoop mogelijk stroom te leveren aan een energiecollectief. De aanbieder met het laagste tarief mag het energiecollectief dan vervolgens van energie voorzien. Het klinkt als een positieve situatie voor consumenten, maar is een energiecollectie wel zo voordelig? Het nadeel van een energiecollectief is dat er vaak maar enkele energieleveranciers meedoen aan de veiling waardoor consumenten een beperkt aanbod krijgen. Daarnaast wordt de goedkoopste energieleverancier afgestemd op het gemiddelde verbruik uit het energiecollectief. Terwijl deze situatie in de werkelijkheid lang niet voor iedereen voordelig is. Je kunt veel meer besparen door zelf te kiezen welke energie aanbieding je wilt ontvangen. Energiecollectief Energieveiling

ANWB Kampioen

Miky biedt regelmatig zijn energie aanbiedingen aan in de ANWB Kampioen. Daarnaast worden ook met regelmaat speciale aanbiedingen samengesteld voor de lezers van de Kampioen. De ANWB biedt daarnaast zelf ook energie aan met het ANWB Energiecollectief. Zijn de aanbiedingen van het ANWB energiecollectief voordeliger? Dat is onder andere afhankelijk van je verbruik. Je leest meer over de inkoop van collectieve energie op de Energiecollectief pagina. ANWB energie

Gratis iPod Shuffle

Bij een 2-jarige energie aanbieding van Miky ontving je een iPod Shuffle cadeau.

Gratis HEMA cadeaukaart

Met 1 jarig contract  kreeg je naast de goedkope energieprijzen ook een gratis HEMA cadeaukaart ter waarde van € 20,-. Ook als je alleen stroom afnam kreeg je van ons de HEMA cadeaukaart.

Nuon aanbieding

In 2014 heeft Miky aanbiedingen gemaakt in samenwerking met Nuon. Deze Nuon topdeals vind je terug op onze Nuon aanbieding pagina.