• Miky beoordeling van 8,9

    97% van de klanten beveelt ons aan

  • 100% groene stroom

    Voor dezelfde prijs

  • Gratis overstappen

    OverstapService beloond met een 10

Gratis cv-ketel onderhoud

2 jaar stroom en gas

Energie topdeal: Kies voor 2 jaar stroom én gas van E.ON met gratis cv-ketel onderhoudsabonnement. Hiermee zet je je energietarieven vast voor een middellange periode.

Scherpe 1-jarige energietarieven

1 jaar prijsvast

Ga voor 1 jaar vaste energie van E.ON en profiteer van een superscherp tarief. Vergeleken met de tarieven van vier grote energieleveranciers komen onze 1 jaar prijsvast tarieven als voordeligst uit de test.

Tevredenheid

Klanten beoordelen ons met een 8,8

Silvia Uit Sittard

Goede service. Begrip voor de client en verder gewoon een op en top dienstverlening.

Zo gemakkelijk is overstappen

E.ON regelt de gehele overstap.

De overstapservice van E.ON wordt door gaslicht.com gemiddeld beoordeeld met een 10! 1, 2 of 3 jaar lang stroom en gas voor een vast tarief. In tijden van onstabiele energieprijzen adviseren wij om je energieprijs vast te zetten.

Energie aanbiedingen

Gratis Samsung tablet

Wanneer je kiest voor 3 jaar stroom en gas krijg je een gratis Samsung Galaxy Tab3 Lite ter waarde van € 159,-. Herleef je mooiste momenten in de meest levendige kleuren op deze Samsung tablet. De Galaxy Tab3 is uitgerust met allerlei opties. Relax, communiceer met vrienden en familie en geniet van entertainment. Geniet van de Galaxy ervaring op de Galaxy Tab3 Lite. Gratis tablet bij energie

Gratis onderhoud van je cv-ketel

Uniek in Nederland: gratis onderhoud van je cv-ketel bij een energiecontract. Daarnaast staat er tijdens je 2 jarig contract 24/7 een storingsdienst voor je klaar. Bekijk de aanbieding: Onderhoud van je cv-ketel.

Goedkope stroom en gas

Bij Miky krijg je nu wel heel goedkope stroom en gas. Vergelijk onze tarieven met anderen en laat je overtuigen: Goedkope stroom en gas.

E.ON aanbieding

Voor 2014 en vanaf 2015 biedt Miky verschillende E.ON aanbiedingen aan. Stuk voor stuk voordelig en bijna allemaal met een cadeau.


Onderstaande aanbiedingen zijn verlopen en helaas niet meer bestelbaar.

Energiecollectief

Het principe achter een energiecollectief is dat er gezamenlijk energie wordt ingekocht met als doel om zo goedkoop mogelijk energie in te kopen. Een energiecollectief komt van oorsprong tot stand door middel van een energieveiling. Verschillende energieleveranciers bieden tegen elkaar op om zo goedkoop mogelijk stroom te leveren aan een energiecollectief. De aanbieder met het laagste tarief mag het energiecollectief dan vervolgens van energie voorzien. Het klinkt als een positieve situatie voor consumenten, maar is een energiecollectie wel zo voordelig? Het nadeel van een energiecollectief is dat er vaak maar enkele energieleveranciers meedoen aan de veiling waardoor consumenten een beperkt aanbod krijgen. Daarnaast wordt de goedkoopste energieleverancier afgestemd op het gemiddelde verbruik uit het energiecollectief. Terwijl deze situatie in de werkelijkheid lang niet voor iedereen voordelig is. Je kunt veel meer besparen door zelf te kiezen welke energie aanbieding je wilt ontvangen. Energiecollectief Energieveiling

ANWB Kampioen

Miky biedt regelmatig zijn energie aanbiedingen aan in de ANWB Kampioen. Daarnaast worden ook met regelmaat speciale aanbiedingen samengesteld voor de lezers van de Kampioen. De ANWB biedt daarnaast zelf ook energie aan met het ANWB Energiecollectief. Zijn de aanbiedingen van het ANWB energiecollectief voordeliger? Dat is onder andere afhankelijk van je verbruik. Je leest meer over de inkoop van collectieve energie op de Energiecollectief pagina. ANWB energie

Gratis iPod Shuffle

Bij een 2-jarige energie aanbieding van Miky ontving je een iPod Shuffle cadeau.

Gratis HEMA cadeaukaart

Met 1 jarig contract kreeg je naast de goedkope energieprijzen ook een gratis HEMA cadeaukaart ter waarde van € 20,-. Ook als je alleen stroom afnam kreeg je van ons de HEMA cadeaukaart.

Nuon aanbieding

In 2014 heeft Miky aanbiedingen gemaakt in samenwerking met Nuon. Deze Nuon topdeals vind je terug op onze Nuon aanbieding pagina.

Goedkope energie

Goedkope energie

Wij houden van blije klanten. En dat willen we bereiken door je te helpen met een lage energierekening. Ben je op zoek naar de goedkoopste energie van 2014? Bij Miky profiteer je van de goedkoopste energie met een leuk cadeau. Daarnaast zet je de gekozen energieprijzen ook voor 1,2, of 3 jaar vast.

6x voordelig getest door de Consumentenbond

Uit de Energie Test onderzoeken van de Consumentenbond is E.ON al zes keer als zeer voordelig getest. In deze onderzoeken wordt onder andere het 1-jarig en een 3-jarig contract met vaste tarieven van E.ON vergeleken met de tarieven van andere energieleveranciers. Het is al de zesde keer dat E.ON als voordelig uit deze test komt. De Consumentenbond voert twee maal per jaar een onderzoek uit naar de energietarieven. E.ON is zeer voordelig getest in september 2010, januari 2011, september 2011, september 2012, maart 2013 en september 2013. Vaste prijzen Met de E.energie aanbiedingen van Miky zet je het leveringstarief van energie vast voor een bepaalde tijd, samen met het vastrecht voor stroom en gas. De kosten voor energiebelastingen, btw en netbeheer kun je niet vastzetten, deze kosten worden door de overheid bepaald en vind je overzichtelijk terug op de rekening van E.ON. Vastzetten van je energietarief

Energie besparen

Met enkele kleine aanpassingen aan je woning kan je al snel honderden euro’s per jaar besparen. De bekende energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen en complete isolatie van je woning vergen vaak een grote investering waardoor het lang duurt voordat je pas echt gaat besparen. Naast zonnepanelen en isolatie  zijn er ook nog andere tips en energiebesparende producten die op de korte termijn al energie besparen.

Overstappen energie

Overstappen energie

E.ON regelt de gehele overstap. De overstapservice van E.ON wordt door Gaslicht.com gemiddeld beoordeeld met een 10! 1, 2 of 3 jaar lang stroom en gas voor een vast tarief. In tijden van onstabiele energieprijzen adviseren wij om je energieprijs vast te zetten. Wil je van energieleverancier wisselen? Mooi, want de overstapservice van E.ON is gratis. Loopt je contract langer dan 2 maanden, dan switchen we direct over naar energie van E.ON. Is de looptijd korter dan 2 maanden dan laten we je contract bij je oude leverancier uitdienen en daarna gaat je energie van E.ON in. Heb je nog een lopend contract bij een andere energieleverancier en wil je toch overstappen? De overheid heeft hiervoor standaard opzegkosten vastgesteld.

Gratis overstapservice

Binnen enkele dagen ontvang je een contractbevestiging van E.ON per post. Controleer deze informatie goed. Op dat moment heb je 14 dagen de tijd om de overstap alsnog stop te zetten.

E.ON zegt het oude contract op

Indien van toepassing controleert E.ON hoe lang je huidige contract nog loopt. Vervolgens zegt E.ON 2 weken na je aanvraag het contract bij je huidige leverancier voor jou op.

Je meterstanden doorgeven

Je meterstanden kun je snel en eenvoudig online doorgeven. Aan de hand van de ingevulde gegevens wordt je termijnbedrag bepaald. Bevalt het termijnbedrag je niet? Dan kun je dit zelf aanpassen bij E.ON.

Start levering energie

Je bent nu klant van E.ON. Je ontvangt stroom en/of gas tegen het tarief waarvoor je hebt gekozen. De totale overstap duurt ongeveer 6 tot 12 weken. Over het algemeen ontvang je je cadeau 4-7 weken nadat je levering is gestart.

Groene stroom

Groene stroom

Bronnen voor groene energie zijn onuitputtelijk. Groene stroom kan gewonnen worden uit wind, water, zon en aardwarmte. Hiervan hebben wij genoeg om onze wereld op een schone manier van energie te voorzien. De innovaties om groene energie op te wekken volgen elkaar snel op de laatste decennia. Daardoor kan E.ON afscheid nemen van fossiele brandstoffen. De energie uit fossiele brandstoffen noemen we grijze stroom.

E.ON is duurzaam

Vorig jaar heeft E.ON haar nieuwe plannen gepresenteerd, hieruit blijkt dat ze in 2016 geen grijze energie meer opwekken. Hiermee is E.ON de eerste grote energieleverancier in Europa die bewust kiest voor een groene strategie. De kolencentrales, oliecentrales en andere vormen van grijze energie opwekking zullen dan worden afgestoten. CO2 uitstoot zal E.ON hiermee verminderen tot een minimum.

Groene stroomprojecten

De afgelopen jaren heeft E.ON volop ingezet in zonne- en windenergie. Klanten van E.ON kunnen kiezen voor de installatie van zonnepanelen en E.ON bouwt zelf een grote zonnen energie parken. Zoals in Zuid-Frankrijk waar met de toepassing van Photo Voltage wordt gewerkt een een zonnepark. In 2009 heeft E.ON een hypermoderne zonnecentrale in gebruik genomen. Deze voorziening levert bijna 1.500 zonne-uren per jaar 5 megawatt schone en groene energie. Hier kan E.ON duizenden huishoudens voorzien van duurzame stroom. E.ON staat in de top 10 van energieleveranciers van windenergie. E.ON gaat de komende jaren nog verder groeien als windenergie producen.

Groene stroom voor dezelfde prijs

Klanten van E.ON betalen niet extra voor groene stroom. Dat maakt duurzame energie wel heel aantrekkelijk. Sluit nu ook een contract af via Miky en profiteer van alle groenen voordelen van E.ON.

E.ON

Energieleverancier E.ON

E.ON is het grootste private energiebedrijf van Europa. De onderneming is opgericht in 1941. Wereldwijd voorziet E.ON ruim 26 miljoen klanten van energie. Sinds 2005 is E.ON in Nederland actief als energieleverancier en leveren zij energie aan zo’n 350.000 klanten. Eerst onder de naam NRE Energie, maar sinds 2007 onder de naam E.ON Benelux. E.ON neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door steeds meer gebruik te maken van duurzame energiebronnen en door ondernemers te ondersteunen in het proces van verduurzaming. Zo hebben zij zich ten doel gesteld om uiterlijk in 2020 de CO2-uitstoot met minstens 50% te verminderen in vergelijking met 1990. Daarnaast is E.ON nu al de grootste producent van offshore windenergie in Europa en staan  zij wereldwijd in de top 5 van meest duurzame energieproducenten.

E.ON contract

De  E.ON overeenkomsten die je via Miky hebt afgesloten hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd, voor het einde van de overeenkomst informeert E.ON je hierover. 60 Dagen voor het einde van de overeenkomst kan je kosteloos overstappen met de gratis overstapservice en gebruikmaken van een nieuwe energie aanbieding van Miky.

E.ON opzeggen

Met de gratis overstapservice kan je snel en eenvoudig overstappen naar E.ON. Je oude overeenkomst wordt dan (indien gewenst) automatisch opgezegd. Hiermee profiteer je van een nieuwe Miky aanbieding. Deze overstapservice is door onafhankelijk onderzoek van Gaslicht.com beoordeeld met een 10. Is de duur van je huidige contract korter dan 2 maanden dan laten wij je contract bij uitdienen en daarna stap je over. Loopt je contract langer dan 2 maanden, dan switchen wij je direct over. Stap snel over en bespaar direct! Een energiecontract kan je kosteloos opzeggen, mits de periode voor een vaste prijs is verlopen. Daarvoor dien je rekening te houden met een wettelijke opzegvergoeding.

Klantenservice

Voor vragen over je huidige E.ON energiecontract kan je bellen met de E.ON klantenservice op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur op 0900 – 0601 (lokaal tarief).

Klantbeoordeling

Onze klanten waarderen ons met een 8,9.

Gebaseerd op ruim 2800 klantbeoordelingen, 97% van de klanten beveelt Miky aan (bron: The Feedback Company).


Alles ging heel snel klant vriendelijk   Deniz uit Utrecht

Goede service. Begrip voor de client en verder gewoon een op en top dienstverlening   Silvia uit Sittard
Naadloos overgestapt, ook de vorige leveranciers stuurden hun eindafrekening vlot na de ingangsdatum van het nieuwe contract   C. de Noord Mijn ervaringen met het bedrijf zijn positief, ik werd vlot geholpen en de afspraken werden nagekomen.   M. Comino Er werd snel contact opgenomen en gereageerd, juiste uitleg over alles en ook zijn ze de afspraken na gekomen.   Mvr. Kniest Goed bereikbaar,vriendelijk en op een goede manier behandelt   B. Kok we zijn overgestapt naar de Nuon en hebben het aanbod geaccepteerd omdat er ook een leuk cadeau aan vast zat en dat konden we goed gebruiken   Mevrouw van de Biezen Miky verzorgde de overstap voor en dat is goed en snel geregeld. het cadeau zouden we na twee maanden krijgen en hadden we binnen een paar dagen al binnen. dus alleen positieve geluiden.   Man Na de aanvraag hadden we vrij snel gas en licht van mikey dus de eerste aanraking met dit bedrijf was gelijk goed.   A. Cappai Snelle afhandeling, goed geregeld, duidelijk informatie en beloftes zijn waargemaakt… Kortom TOP!!!   De heer de Blois Goede telefonische info. Ik had dit nooit eerder bij de hand gehad en alles werd rustig uitgelegd. Bovendien mijn email aan klantenservice over veel verbruikt gas werd goed beantwoord.   Vrouw, 48 jaar Ze regelen echt de overstap van een andere energieleverancier naar EON. Verder kan ik weinig zeggen maar tot nu toe ben ik tevreden.   M. Renes