Gratis overstappen
100% groene stroom
Geen stijgende prijzen
Geen stilzwijgende verlenging

Bereken je energiekosten

1. Vul je adresgegevens in

Volgende stap

Alles over Energie

Overstappen

E.ON regelt de gehele overstap. De overstapservice van E.ON wordt door Gaslicht.com gemiddeld beoordeeld met een 10! 1, 2 of 3 jaar lang stroom en gas voor een vast tarief. In tijden van onstabiele energieprijzen adviseren wij om je energieprijs vast te zetten.

Wil je van energieleverancier wisselen? Mooi, want de overstapservice van E.ON is gratis. Loopt je contract langer dan 2 maanden, dan switchen we direct over naar energie van E.ON. Is de looptijd korter dan 2 maanden dan laten we je contract bij je oude leverancier uitdienen en daarna gaat je energie van E.ON in. Heb je nog een lopend contract bij een andere energieleverancier en wil je toch overstappen? De overheid heeft hiervoor standaard opzegkosten vastgesteld.

Groene stroom

Bronnen voor groene energie zijn onuitputtelijk. Groene stroom kan gewonnen worden uit wind, water, zon en aardwarmte. Hiervan hebben wij genoeg om onze wereld op een schone manier van energie te voorzien. De innovaties om groene energie op te wekken volgen elkaar snel op de laatste decennia. Daardoor kan E.ON afscheid nemen van fossiele brandstoffen. De energie uit fossiele brandstoffen noemen we grijze stroom.

Beste energieleverancier

Elk jaar beoordeelt Pricewise alle Nederlandse energieleveranciers op prijs en kwaliteit. E.ON won dit jaar de eerste prijs: de Gouden Energie Award. Van klanten krijgt E.ON een 7,8 en voor prijsstelling een 8,2. Met gemiddeld een 8,0, het hoogste gemiddelde dit jaar, is E.ON op basis van prijs én kwaliteit de beste energieleverancier van 2015.

Gratis overstappen
100% groene stroom
Geen stijgende prijzen
Geen stilzwijgende verlenging
Ik sluit mijn abonnementen hier al jaren af. Miky kan je altijd bellen en helpt je direct met je vraag.
Pieter, Utrecht
Super snelle levering en na aanvraag verlengen abonnement binnen een paar dagen geregeld en binnen helemaal top.
Martijn, Amsterdam
Snelle service en product is helemaal naar wens. Bestel hier elke 2 jaar mijn nieuwe telefoon! Duidelijke website met duidelijke voorwaarden en uitleg over het product.
Carin, Katwijk