Goed geregeld.

Top 3 cameratelefoons

Wanneer je een keuze maakt tussen verschillende smartphones, zijn er veel factoren die een rol spelen bij het maken van je keuze. Zo zijn prijs, beeldschermgrootte, processor en batterijduur voor veel mensen doorslaggevende telefoonspecificaties. Naast deze specificaties wordt de camera veelal gezien als een belangrijke factor. Welke smartphones in ons assortiment zijn goede keuzes op het gebied van cameraspecificaties? Wij hebben er drie op een rijtje gezet!

3. Huawei Ascend P7

Op nummer drie hebben wij de Huawei P7 geplaatst. Dit toestel is met name bekend om zijn frontcamera. Met zijn 8 megapixel camera aan de voorkant is de P7 de ideale smartphone voor het maken van selfies. De ultra Snapshot zorgt ervoor dat de camera binnen twee seconde opstart en scherp stelt. Hierdoor maak je dus razendsnel scherpe foto’s.

2. LG G3

Op de tweede plek staat onze LG G3. Dit toestel is uitgerust met een 13 megapixel camera en zogeheten Laser Auto Focus. Dit houdt in dat door middel van een laserstraal het gefotografeerde object wordt vastgesteld. In andere woorden: het beeld wordt supersnel scherpgesteld. Hierdoor maak je snel zeer scherpe foto’s. In combinatie met het QHD-beeldscherm van 5,5 inch bekijk je foto’s en video’s in zeer goede kwaliteit.

1. Sony Xperia Z3

Sony staat al jaren aan de absolute top van de cameratelefoons. De techniek van de digitale camera’s heeft Sony ook in zijn smartphones geplaatst. Onze Sony Xperia Z3 is bijvoorbeeld uitgerust met een 20,7 megapixel camera. Ook met weinig licht maakt de Xperia Z3 prachtige foto’s. Door de Steadyshot-technologie en groothoeklens maak je stabiele en minder schokkerige video’s. Leuk extraatje is dat het onder bepaalde omstandigheden mogelijk is om onder water foto’s en video’s te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.